Betonlogos
BetonLogos s.r.o. noví zákazníci
Hodnocení BetonLogos
Betonlogos plánování
BetonLogos Czech Repablic umístění ve vyhledávačích
Betonlogos marketing blogging

Proč jsou blogy důležité pro byznys?

Marketingové vysílání BetonLogos
Návštěvnost webových stránek BetonLogos

Efektivní blog může být účinnou součástí marketingové strategie podniku. Zajímavé, užitečné a použitelné články zveřejněné na blogu přitahují čtenáře, zvyšují návštěvnost webových stránek a udržují zákazníky. Blog je dalším kontaktním místem, které uživatelům usnadňuje nalezení toho, co hledají.

Blogy navštěvuje 60 % uživatelů alespoň jednou týdně. Stojí za zmínku, že častěji si čtenáři nemusí uvědomit, že se nacházejí na stránce blogu. Zadá dotaz do vyhledávače a přijde na stránku s užitečnými informacemi.

Ve společnosti Betonlogos s.r.o. podporujeme podnikání našich klientů. V první řadě věnujeme pozornost tomu, jak webové stránky našich zákazníků fungují a jak jsou uspořádány. A samozřejmě jim říkáme, jak blog na webu zvyšuje jejich zisky a hodnocení.

Blogování. Důvod č. 1. Přitahuje návštěvnost webu
Relevantní obsah zvyšuje návštěvnost webových stránek. Stránky s blogy navštěvuje o 55 % více uživatelů. Udržování webu v aktuálním stavu a zveřejňování nových článků na blogu zvyšuje jeho hodnocení ve vyhledávačích. Čtenář chce vyřešit nějaký problém, blog mu dá odpověď a zároveň propaguje a propaguje službu nebo produkt firmy. Přilákejte nové zákazníky a zvyšte návštěvnost stránek tím, že na blog umístíte odkaz na sociálních sítích, jako jsou Facebook, LinkedIn a Twitter, a pozvete čtenáře k návštěvě stránek.

Chceme se o to podělit i s vámi. Tedy "pět důvodů, proč jsou blogy pro podnikání důležité".

Betonlogos Česká republika post
BetonLogos ke stažení zdarma
Dobře napsaný marketingový blog BetonLogos
Betonlogos Česká republika plánování
Indexované stránky společnosti BetonLogos
BetonLogos s.r.o. reklama

Blog. Důvod č. 2. Zvyšuje optimalizaci pro prohlížeče

Zvýšení organické návštěvnosti webových stránek - přilákání uživatelů, nikoli prostřednictvím reklamy - je důležitou součástí SEO a optimalizace pro vyhledávače. Vyhledávače zvyšují pozice webových stránek sledováním: nového obsahu, počtu indexovaných stránek a relevantního a kvalitního obsahu. Ahrefs, Google Search Console, Semrush nebo Answer the Public pomáhají sledovat a analyzovat vlastní i konkurenční weby.

Odkazy na obsah blogu na sociálních sítích, povzbuzování lidí ke sdílení nebo lajkování příspěvků jsou činnosti, které pomáhají propagovat web, zvyšovat jeho dosah a viditelnost.

Blogování. Důvod č. 3. Přiláká nové zákazníky

Odkaz na užitečný a dobře napsaný příspěvek na blogu se může zobrazovat ve výsledcích vyhledávání Google po několik let a generovat nové zákazníky. Nový článek je další stránkou indexovanou vyhledávačem. Nezapomeňte na stránkách blogu uvádět výzvy k akci. Nabídněte bezplatné stažení užitečných informací nebo registraci výměnou za informace o uživateli (e-mailová adresa, profil na sociálních sítích).

Blog. Důvod č. 4. Důvěra publika

Blog buduje u čtenářů představu o firmě jako celku. Dobře napsaný článek "mezi řádky" může vypovídat o hodnotách firmy, nenásilně propagovat její služby, produkty, úspěchy a zkušenosti.

Blogy mohou odpovídat na běžné dotazy zákazníků, prokázat profesionalitu v odpovědích, nabídnout pomoc při řešení problémů, povzbudit potenciální zákazníky k uvedení kontaktních údajů. Projevování empatie a personalizace obsahu s cílem oslovit více generací pomáhá budovat důvěru.

Blogování. Důvod č. 5. Blog je mostem

Blog je jakýmsi mostem mezi potenciálním zákazníkem a podnikem. Lze jej využít k ukázání lidské stránky podniku, k vyprávění o každodenních starostech, problémech a radostech. Čtenáři se mohou dozvědět o podnicích, o kterých by možná nikdy nepřemýšleli nebo o nich nevěděli.

Pokud čtenáři zanechávají pod příspěvkem na blogu komentáře, reagujte na ně, odpovídejte na otázky a udržujte konverzaci v chodu. Nezapomeňte, že podnikání by nemělo být ústředním tématem každého příspěvku na blogu. Získejte si důvěru čtenářů spolehlivými informacemi, zajímavými články a užitečným obsahem.

Vnímání společnosti Betologos čtenáři
Profil společnosti Betologos s.r.o. na sociálních sítích
Registrace společnosti Betologos s.r.o.
Betologos užitečný obsah
Další články společnosti BetonLogos
Logo Betonlogos Česká republika zelené
Теlefon: +42167598564

Rychlé odkazy

Přidejte se k nám

Kontaktuje nás

Adress: Dlouhá 715/38, Staré Město, 110 00 Praha 1